söndag 25 januari 2009

Söndag och fortfarande sjukstuga

Lillan sover sött ute på "bron". Här i söder säger man farstu kanske? eller veranda? jaja, hur som helst, ute sover hon. Hon är lite hostig. Sonen sa idag att han kände sig lite snorig också. Å själv så snyter jag ju nästan ut hela hjärnan varje gång jag ska ta en näsduk... Mannen då? jo tack, han hostar och snorar också.... så idag fick vi avboka kalas till mannens syster, som fyllt år tidigare i veckan.

Frisk, måste bli frisk... Londonresa på torsdag med jobbet, tre dagar bara men ändå. Det är ju något jag sett fram emot...

Om man kan säga "du är vad du äter", kanske man också kan säga "du är vad du tänker" - så nu tänker jag "jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk" och så håller ni tummarna lite extra va? kram till er alla.....

6 kommentarer:

 1. Hello där!!
  Skyndar ju in här då jag läst dina kommentarer och inser jag me att VK är förfälligt trögt, triiist!!
  Hoppas såklart att du och resten av familjen är friska och krya snart igen, inget roligt alls med förskylning och hosta.
  Vi har en riktigt skön "slappardag" idag efter att min mamma o man har åkt. Blir ju lite till att "serva" sitt sällskap när man har besök en hel helg och de krävs ju sin energi ;)!
  Ha de gott, Krya på dig & Kram!!

  SvaraRadera
 2. Till och med jag har hittat hit nu...=) Ja jag håller tummarna för att du blir frisk, du ska ju till London för sjutton haha. Men jag håller bara en tumme idag för min andra håller jag inför vägningen imorgon, men sen håller jag den också =)
  Kramar Kristina (Sindyrella, ja kärt barn har många namn)

  SvaraRadera
 3. Klart vi håller tummarna, för till London måste du ju bara. Önskar jag fick följa med, du och jag på Oxford Street det vore nåt det. ;)

  Snygg sida du har... *hihi*

  SvaraRadera
 4. Kunde inte kommentera i nyaste inlägget från dig?

  Visst håller jag tummarna! Hårt, hårt!!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Härlig färg du har på din blogg!
  Hittade hit av en slump när jag satt och bloggsurfa i mina halsflussångor. Visst är det pest att vara sjuk!
  Och du som ska till London oxå, va kul!
  Klart du ska åka även om du inte är hundra frisk. Du kanske blir frisk på planet? Oftast blir man ju sjuk på flyplan, men nu kanske det är omvänd effekt eftersom du redan är krasslig.
  Det blev visst en lång kommentar:-)
  Skulle kommenterat på ditt senaste inlägg, men det var viss inte tillåtet?
  Ha det gott!
  Kommer gärna tillbaka
  //Katti

  SvaraRadera
 6. Jag hittar ingenstans att kommentera????

  SvaraRadera