söndag 8 mars 2009

Hälsodag + Melodifestivalen :-D

Igår hade jag en dag i hälsans tecken. Min kompis fyller år så jag hade bjudit henne på en dag på stan inkl massage.....Vi skrattade gott bägge två när vi inser att vi klätt upp oss dagen till ära - kändes som ett speciellt tillfälle att fira att vi äntligen får "egentid ihop" utan tider att passa. Ni hör ju hur ofta vi har det. haha.

Relax: Massage nacke/rygg kl. 11.00 för oss bägge. Härligt! Efteråt gick vi till relaxen – där vi satt i sofforna med badrock, snackade, åt pastasallad med räkor, grovbröd, physallis och mineralvatten. Sedan slängde vi oss i den varma poolen och fortsatte snacka där. Sneglade på kall-tunnan och tog mod till mig. Jag är ju ändå från Norrland, som min kompis så vänligt påpekade. Klättrade upp för stegen och sen var det ingen återvändo. 14 grader, brrrr… Ett snabbt dopp och sedan ner i varm pool igen. Lovely!

Shopping: Laddade först upp med en kopp kaffe på Espressohouse (och otroligt nog ingen efterrätt). Sedan kollade vi kläder.. Handlade ett par svarta tuffa brallor med skärp på Espri-butiken. Det var inte det enda… Det blev även en stark lila top med rund hals och sömmar i mörkare lila, en ljuslila kofta med knappar fram och snörning under ”hyllan”. Jättesöt. Å ett par svarta tights. Stod och kände på en Odd Molly-kofta för 2100 kr, men det är ju på tok för mycket pengar för en kofta eller hur? Jag tycker det räcker med 500 för en kofta. Sedan hittade jag en vit top med stora korta ärmar och tryck i grått och lila över ena axeln (HM). Lite annorlunda. På smyckefronten blev det ett litet silverhänge med en skyddsängel och cerica pilgrim örhängen. Tulpaner till mig själv också, dagen till ära, två fång blandade färger. Det var jag värd - också ;-)

Melodifestivalen: Ja vad säger man. De som jag tippade gick vidare, fast jag trodde nog BWO skulle slå ut Lili och Sussie.... Caroline af Ugglas låt var ju kass i början, men ju mer man lyssnar på den ju bättre blir den. Å Sarah Dawn Finers låt - den gillar jag verkligen!!! Men vem vinner stora finalen? Alcazar?Hoppas du får en fin start på mars, våren är ju på ingång.... eller kanske inte - tittar ut och ser snömassor som faller :-p

Kram till er alla som kikar in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar